Revell 39199 Aerograf Set

Revell 39199 Aerograf Set

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2023-12-10): 516.00

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Set Airbrush de bază cu compresor: potrivit pentru începătorii din lumea tehnologiei aerograf de la vârsta de 15 ani.

Revell a fost capabil să facă din aerbrush o jucărie completă: doar amestecați culorile, atașați recipientul. Și iată-ne! Orice model va obține forma potrivită fidelă originalului numai dacă primește o vopsea adecvată. Acest nou set de aerograf de bază într-o cutie conține tot ce ai nevoie pentru a începe cu tehnologia aerograf. Mini compresorul și pistolul pulverizator metalic de înaltă calitate vă garantează o furnizare constantă de aer comprimat. Arma are un sistem cu acțiune unică, ceea ce înseamnă că atunci când compresorul este pornit, aerul curge constant din duză. Cantitatea de culoare poate fi reglată cu ajutorul manetei de control. Acest lucru este deosebit de practic pentru începători, care, prin urmare, trebuie doar să vă faceți griji cu privire la controlul cantității de vopsea și nu a presiunii aerului.
Cu două culori Aqua în pachet, puteți începe imediat primele încercări de amestecare și aplicare a culorilor. Toate părțile setului sunt bine depozitate într-o carcasă de plastic rezistentă. Cu acest set, Revell oferă modelatorilor un mod accesibil de a intra în lumea tehnologiei aerograf.

Pachetul contine:
Mini compresor
pistol pulverizat (metal, cu acțiune simplă, cu amestec intern
Furtun de aer
2 x 18 ml Aqua Color
2 pahare de amestec (25 ml)
Aqua Color Clean, 25 ml
Thinner Aqua Color Mix, 25 ml
2 pipete
Instructiuni de folosire

Piese de schimb disponibile: 38371, 38372, 38373



Denumiri similare la Pistol pentru vopsit Revell 39199 Aerograf Set: 39199AerografSet


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.